Forkæl dine gæster med en Dessert Menu

Byd dine gæster på et lækkert dessertbord, med smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Dessertmenuen kan sammensættes, så den passer til store som små anledninger. Alt lige fra små selskaber til større som f.eks. fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper

Carmen Menu

Dessert med hindbærmousse, hindbærpuré og creme af hvid chokolade og nougat på bund af mandelkonfekt. Omkranset af tynde plader af mørk chokolade. Serveres med hindbærcoulis.
Brownie-brombærtærte med fyld af brombær på bund af mandelkonfekt. Top af browniemasse, mandler og hasselnødder.
Portionsdessert med æblepuré smagt til med ingefær og laurbær på bund af mandelkonfekt. Herpå lag af lys chokoladecreme og æblemousse.

Aida Menu

Chokoladedessert svøbt med brede chokoladebånd. Knasende lag af chokolade, mandel og nougat på bund af mandelkonfekt med lag af vanilje-panacotta og lys chokolademousse. Serveres med coulis af stikkelsbær, kardemomme og ægte vanilje. Nougat-æbletærte på mandelkonfektbund med fyld af æblestykker og top af nougatcreme og hasselnøddeflager.

Portionsdessert med lag af stikkelsbærpuré, creme af orangechokolade og stikkelsbærmousse på bund af mandelkonfekt.

Rigoletto Menu

Æbledessert på bund af mandelkonfekt med lys chokoladecreme, æblepuré og æblemousse. Overtrukket med hvis chokolade. Serveres med æblecoulis smagt til med ingefær og laurbær.
Chokolade-solbærtærte på bund af mandelkonfekt med syrlige solbær og fyldig mørk chokolade-flødecreme.
Portionsdessert med hindbærmousse, hindbærpuré og creme af hvid chokolade og nougat på bund af mandelkonfekt. Svøbt i bredt bånd af hvid chokolade og pyntet med friske bær.

Figaro Menu

Stikkelbærdessert med lag af fyldig creme af orangechokolade, stikkelbærpuré og stikkelsbærmousse på bund af mandelkonfekt. Serveres med coulis af stikkelsbær, kardemomme og ægte vanilje.
Tærte med fyld af kirsebær overtrukket med flødecreme af orangechokolade på bund af mandelkonfekt.
Chokoladeovertrukket portionsdessert med fyld af lys chokolademousse og vanilje-panacotta på bund af mandelkonfekt med knasende lag af chokolade, mandel og nougat.

Dessertis

Snejbjerg Bageri er begyndt at lave hjemmelavede islagkager og fragilité-isroulader. Vi bestræber os på at have dem i butikken hele tiden, men du kan altid bestille dem i forvejen, hvis du vil være helt sikker på, at der er flere tilbage, når du kommer.

Bagerhat
Hævningens ædle kunst
Den langsomme koldhævning anvendes på alle typer brød.
Det betyder, at vi anvender mindre gær og får derved en kraftigere og renere brødsmag.